Nosar upp bra prylar till hemmet

En smart pryl för altanen i sommartid


skrivet den 08 aug av Rex the Rottweiler, klockan:15:54

Så här under sommaren kan man ju verkligen njuta av att sitta ute i och äta i goda vänners lag. Men vad är en större "party pooper" än dessa förbannade getingar som helt sonika dyker upp helt oinbjudna VARJE gång? Jag avskyr verkligen dessa små envetna varelser och är av den naturen att jag hellre flyr än illa fäktar(eller sitter blixt stilla som vissa människor klarar av). Efter en måltid häromdagen med otaliga getingbesök kände jag att bägaren rann över och att jag måste göra något åt detta. Jag kikade runt lite på nätet och hittade mer eller mindre hundratals husmorsknep för att fånga dom små rackarna. Jag litar dock inte på sånna saker, så jag beställde en "Effektiv getingfälla". Den har inte kommit än så hur bra den fungerar återstår att se. Men fugerar den så kommer den vara guld värd! 

  


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed